zondag 5 augustus 2012

Dag 16 Clearwater Beach en Little Toot

Na een ontbijt in de villa rijden we naar Clearwater Beach. Tom geeft 1,5 uur aan. Hoe dichter we bij het stand komen hoe meer donkere wolken we zien. De temperatuur is verder meer dan goed.
Als we bij little toot aankomen informeren we gelijk of er nog plaats is voor de afvaart van 11.00 uur. Nog 5 plaatsen te gaan, geen probleem dus.



Voor $2.00 kopen we er een parkeer kaart bij en kunnen dan de hele dag parkeren. Handig want we willen ook nog naar het strand.
Om 11 uur varen we uit, op zoek naar dolfijnen. Al snel duikt er 1 dolfijn uit het water en zwemt/duikt een heel stuk met de boot mee. wat een onwijs gaaf gezicht is dat. Je kan ze net niet aanraken maar het scheeld niet veel.











Het voordeel van de Little Toot is, dat hij laag in het water ligt en je dus een goed zicht hebt op de dolfijnen en het water.
Als hij is uit gespeeld verwijnt hij weer in de diepte. We gaan verder op zoek. We gaan verder de zee op. Al snel besluit de kapitein dat hij terug gaat naar debinnen wateren er zit slecht weer voor de kust. Op onze terug weg naar de haven zien we nog 2 dolfijnen. Deze komen helaas niet naar de boot maar laten zich wel geregeld zien.
Met een 5 kwartier staan we terug aan wal. Een avontuur en herinnering rijker.



De lucht blijft zwaar bewolkt, toch besluiten we om naar het srand te gaan. Met bewolking is dat beter te doen dan met velle zon.











We picknicken op het strand en genieten van de zee. Erg lekker water. Na een uurtje begint het dan toch te donderen en flink te bliksemen. We twijfelen nog even maar gaan dan toch van het strand. We zijn nog maar koud bij de auto of het noodweer breekt los!
Rond 2 uur, eerder dus dan gepland rijden we weg bij het strand.
Op de heenweg hadden we een Dairy Queen zien zitten en die moest nu toch wel eens worden uitgeprobeerd. We kiezen allemaal iets anders. Voor Tycho een deluxe Oreo shake, voor Michel een sundea annanas en voor mij een dipped cone.



Ze smaken allemaal prima. Omdat het soft ijs is, vinden wij het geen vergelijking met Coldstone maar zeker lekker bij gebrek aan.
We rijden nog even langs de kerstwinkel en ook hier weten we weer wat koffer vulling te vinden.
We rijden terug naar de villa om het zand weg te douchen.
De buiken rommelen aardig dus familie beraad.
We gaan voor Hooters.



(cheese steak Sandwich)

De avond vermaken we ons verder met op de bank hangen en tv kijken.

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat een mooie foto's van de dolfijnen wat een mooi gezicht is dat toch in het wild:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is inderdaad ook niet een vergelijking met Coldstone ! Is ook maar net wat je voorkeur heeft wat betreft een vergelijking. Ik ben meer van het softijs, dus dan is de keuze snel gemaakt !

    BeantwoordenVerwijderen