donderdag 16 augustus 2012

Dag 24 Bye, bye, zwaai, zwaai

We moeten de villa voor 10 uur verlaten. We vliegen om 13.45 uur vanuit Orlando international. Dus alle tijd.
De wekker staat op 8.30 uur. We halen de bedden af, zetten de eerste was aan en ruimen de laatste dingen in de koffer.


Als we de straat uitrijden kijken we nog een keertje om, het einde van een mooie vakantie.
Het ontbijt staat gepland bij dunkin.

Wanneer we weer weg willen rijden en we de achterdeur van de auto openen gaat het alarm af. En wil ook niet meer uit! Niet nu he. De auto start wel maar het alarm gaat nog steeds niet uit. Om nou zo te gaan rijden zien we ook niet zitten.
Michel rommelt nog wat met de sleutel en dan gaat het alarm eindelijk uit. Hij bleek dus op de 1 of andere manier de panic knop te hebben ingedruk! Altijd leuk zo'n paniek momentje.
Geluidloos verlaten we dan toch nog de 192.
Via de 4 rijden we in een half uurtje naar het vliegveld. De auto wordt weer keurig ageleverd tegen omruiling van een 0 bonnetje.
Wanner de koffers worden gewogen blijkt er toch 1 koffer iets zwaarder te zijn maar ook 1 iets minder. Ze worden gelukkig zonder switchen van spullen toegelaten.
De vlucht staat netjes op tijd gepland en we gaan richting de gate. Bij controle blijkt dat kinderen onder de 13 hun schoenen aan mogen houden, Tycho heeft dus mazzel.
We nemen onze laatste vette hap bij wendy's en vliegen netjes optijd naar Washington. Tot grote terleurstelling van Tycho geen eigen schermen.
In Washington Nog even snel naar de subway voor ons avond eten. Deze nemen we mee in het vliegtuig want de chicken or beef is niet onze favorieten keuze.
Als we bij de gate aankomen kunnen we gelijk gaan boarden gaat lekker snel dus.
We hadden geen stoelen naast elkaar, dat wisten we al. Ruilen ging niet lukken dus Michel zit 1 rij voor ons. Ach we slapen toch (not).
Gelukkig op deze vlucht wel weer eigen schermpjes en film keuze. De mannen kiezen voor the Avengers ik voor miror miror. We genieten van onze broodjes en proberen na de eerste film de slaap te pakken. Helaas, nog maar een aflevering hawai 5 o dan maar, nog steeds niet, nog een criminel minds dan. Ook hier vallen ze niet van dicht. Patience wil ook niet helpen. Als ik dan eindelijk wegdommel gaan de lichten weer aan en wordt het ontbijt geserveerd! gelukkig hebben we nog een p&j sandwich in de tas gestopt voor we de deur van de villa dicht trokken. En zelfs in Nederland smaakt die nog prima!
Het was een hele goede vlucht geen bump gehad. En netjes op tijd landen we.
Bij de paspoort controle staat niemand voor ons en kunnen we gelijk door. Ook de koffers rollen vrij snel de band af. Bij de douane moeten ze ook nog wakker worden en diegene die er wel zij die zijn al druk bezig. Goed getimmed lopen we snel de deuren door!
Einde vakantie 2012.







1 opmerking:

  1. Haha, mooi dat alarm. Zullen wel weer toeristen zijn, zullen ze daar gedacht hebben ;-) !! Soepele vluchten, en het is alleen maar veel geluk als je schermpjes op die binnenlandse vluchten hebt, hebben wij eigenlijk zelden tot nooit ...

    BeantwoordenVerwijderen