donderdag 16 augustus 2012

Dag 23 The final day

Het zat er al een tijdje aan te komen, de laatste volle dag.
Vandaag eten we buiten de deur het ontbijten. Tycho had nog wel trek in Perkins en daar waren we voor het ontbijt nog niet geweest.
Nog even snel langs Posner park hier slagen we toch nog wel voor laatste koffervulling, voor mij een tas en gympies van guess voor tycho een sport bidon en voor onze nichtjes, die naar canada gaan verhuizen voor 3 jaar, boekjes van Thea Stilton.
En voor de alllleeeerrrr laatste keer duiken we het zwembad in. Voor de lunch eten we restjes. In de loop van de middag nemen we dan toch afscheid van "ons" zwembad. Want we eindigen zoals we begonnen zijn, in down town disney. Traditie getrouw als we zijn is ons laatste diner altijd in rainforst cafe of t rex. Dit jaar wordt het T rex.
Maar eerst nog even shoppen. Alles wat op mijn lijstje staat wordt uiteindelijk toch weer geschapt. Bij nader inzien toch niet zo leuk.
Wel scoren we nog een leuke kerst hanger van wally and eva. U
Tycho gaat nog voor een bordje van cars voor z'n deur thuis.
Het valt ons op dat het niet zo druk is in down town. Tycho ruilt nog wat pins.
Als we bij T rex komen is het hier toch al aardig druk. En het is pas een uurtje of 5.



We smikkelen en smullen ieder van onze favorieten, grilled chees, philly cheese steak en pulled pork. Een toetje gaat er echt niet meer in.



Als we down town uit lopen en mickey vaarwel zwaaien is het toch best al druk geworden.
Terug naar de villa en de laatste hand aan de koffers leggen.
Alle koffers zitten grammen onder het gewicht. Dat moet dus hopelijk goed gaan komen morgen. We verzamelen het huisvuil, wat voornamelijk bestaat uit kledinglabels en schoenedozen! Alle handdoeken worden voor de wasmachine gezet en zo eindigd onze laatste vakantiedag! Welterusten.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten